Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Çağırgan İlkokulu

Telefon : 0000000
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://cagirgan46.meb.k12.tr
Adres : Çağırkan Mahallesi Merkez Sokak No 40 Onikişubat/KAHRAMANMARAŞ
VİZYON : Öğrencilerimizin, Çok yönlü eleştirel, yaratıcı, akılcı düşünebilen, teknolojinin getirdiklerinden yararlanırken çevrenin korunmasında duyarlı davranabilen, kendini gerçekleştirme amacını taşıyan bireyler olmasını; sağlıklı, mutlu, demokratik, Atatürk ilkelerine gönülden bağlı ve onun gösterdiği yolda ilerleyen , eğitim stratejisiyle basariyi kucaklayan dinamik bir okul ortamında yetişmesini istiyoruz!
MİSYON : Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda , Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı olarak eğitim öğretim sürecini çağdaş yenilik ve gelişmeleri takip ederek geliştirmek. Türk milletinin milli, ahlaki ve kültürel değerlerini benimseyen , koruyan, ve geliştiren ; ailesini, vatanını, milletini seven öğrenciler yetiştirmektir..
BAŞARILAR : 0

Öğretmen :-
Öğrenci :12
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :15
Öğretim Şekli :Normal
Saatler : 08:30 ve 14:30
Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : odun sobası ve elektrikli soba
Servis : Servis bulunmamaktadır. Köyde görev yapacak olan öğretmenin gidiş gelişini kendi imkankarı ile sağlaması ya da köyde ikamet etmesi gerekmektedir.
Ulaşım : Köy arabası sabah şehir merkezine gitmekte, akşam üzeri dönmektedir. Yerleşim dağlık ve ormanlıktır. Şahsî vasıtayla günübirlik geliş-gidiş çok sıkıntılı ve yorucu olacaktır. Lojman imkanı vardır.
Yerleşim Yeri : Çağırkan Mahallesi Merkez Sokak No: 40 Onikişubat/KAHRAMANMARAŞ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Kahramanmaraş il merkezine takriben 45 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :